Mediation is verbinden

De start van YUJ

YUJ betekent verbinden in het Sanskriet.

Verbinding betekent leven voor mij. Kijk maar naar de verbinding lichaam & geest of tussen mobiele telefoons, maar ook de interactie tussen twee mensen. Zonder verbinding, geen leven. Een verbinding kan verloren gaan, uit balans zijn of zeer negatief zijn. In alledrie de situaties probeer ik mensen te begeleiden om deze verbinding weer tot stand of in balans te brengen.

YUJ spreekt mij aan, omdat je er YOU – U – JOU in kan lezen. Bij mediation draait het voor mij om you – u – jou.

YUJ verbindt heeft als missie het proces en de communicatie tussen u beiden te begeleiden, om zo tot duurzame(re) oplossingen voor you – u – jou te komen.

Missie/Visie

  • Een veilige en vertrouwde omgeving creĆ«ren waarin u vrij uit durft te spreken.
  • Elkaar te laten horen waar het voor u om draait, om zo uiteindelijk (weer) met elkaar in gesprek te zijn.
  • Met elkaar tot duurzame afspraken te komen, die voor allen aanvaardbaar is.

Uw mediator

Mijn naam is Amber Hornung. Een positivo pur sang en levensgenieter. Wat ik iedereen wens? Het geluk in jezelf herkennen, zodat je durft om je van tijd tot tijd kwetsbaar op te stellen en eerlijk te zijn. Echte verbinding tussen mensen ontstaat naar mijn mening alleen als je ook met jezelf in verbinding staat. Wie krijg je aan tafel? Verbinden is wat ik als mediator doe wanneer mensen er samen niet meer uitkomen. Door verbinding te maken tussen deze mensen geloof ik dat zij samen tot duurzame(re) oplossingen kunnen komen. Ik ben een menselijke procesbegeleider met behoefte aan duidelijkheid. Dit zal ik laten merken door iedereen de ruimte te geven in het gesprek, hierin balans te houden en waar nodig door te vragen.

Voor meer informatie over mijn loopbaan kunt u hier mijn LinkedIn profiel raadplegen.

Bemiddeling en Advies

de andere diensten

Naast MfN mediator ben ik op projectbasis coach/consultant van managers en teams binnen de zorg. Samen zorgen we voor een gestroomlijnd werkproces op de werkvloer.

Ook ben ik bemiddelaar bij Beter Buren. Dit doe ik al enige tijd met heel veel plezier! Het is een onbezoldigde functie. Meer informatie over Beter Buren vindt u hier.

Sinds begin 2017 ben ik lid van het Inspiratieteam Bos en Lommer, dat zich bezig houdt met het toekennen van subsidies aan initiatieven van buurtbewoners. Ingediende initiatieven moeten wel ten bate komen van de buurt. Dit is een onbezoldigde functie. Mijn speerpunten binnen het Inspiratieteam zijn: verbinding, gezondheid en verduurzaming.

Neem contact op

06 42 34 59 85

Stuur een e-mail

info@yuj-verbindt.nl

Skype kan ook

ID: amberhornung